Over mij

Inmiddels werk ik een hele lange tijd in de zorg waarvan sinds 2005 specifiek met mensen met autisme. En sinds 2015 heb ik mijn eigen praktijk ZorgParaat. Ik heb hart voor jongeren met autisme. En met ZorgParaat wil ik mijn kennis en ervaring inzetten om jonge mensen met autisme te helpen hun weg te vinden in de huidige maatschappij.

Visie
De maatschappij waar we in leven wordt steeds complexer en stelt steeds hogere eisen aan mensen om mee te kunnen doen. Wanneer je een vorm van autisme hebt is het niet altijd vanzelfsprekend dat dit lukt. Met ZorgParaat wil ik samen met mensen met autisme en hun omgeving een succesvolle weg zoeken in deze maatschappij.

Missie
Ik heb hart voor jonge mensen met autisme en wil hen begeleiden naar zoveel mogelijk zelfstandigheid.

Kernwaarden
De volgende drie kernwaarden vind ik erg belangrijk:

Betrouwbaar
Afspraak is afspraak

Betrokken
Weten wat er speelt

Actief
Signaleren en reageren

Vrije tijd
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te mountainbiken op de aangelegde mountainbikeroutes. Daarnaast sla ik ook graag een balletje op de tafeltennistafel in m’n schuur. En sta ik af en toe op de squashbaan. Verder vind ik het leuk om in de tuin aan werk te zijn. En speel ik graag piano.

Een vertrouwd gezicht aan onze keukentafel. Peter is iemand die toegankelijk is, met kennis over autisme. Die al jaren onze zoon helpt bij zijn vraagstukken en ontwikkelingen. Voor ons als ouders is Peter een vraagbaak, hij levert een waardevolle bijdrage aan onze gesprekken met instanties.

Ronald en Marijke (ouders)

Whatsapp