Aanmelden

In principe werk ik alleen binnen gemeente Apeldoorn. Er is veel vraag naar de zorg die ik bied. Daarom heb ik niet altijd ruimte om nieuwe jongeren aan te nemen. Door de vele aanvragen hanteer ik ook geen wachtlijst. Als ik ruimte heb kun je direct bij mij terecht. Maar als ik vol zit is het helaas niet altijd aan te geven wanneer er ruimte gaat komen. Als je benieuwd bent of ik op dit moment ruimte heb, neem gerust contact met me op.

Zorg in Natura (ZIN)

Als je mijn zorg wil inschakelen en je bent jonger dan 18 jaar dan kun je contact opnemen met het CJG. Hun telefoonnummer is 055 – 357 88 75. Je kunt dan een afspraak maken met een consulent van het CJG en aangeven dat je mij graag wilt hebben als zorgaanbieder. Als je toestemming krijgt vanuit het CJG voor mijn begeleiding dan hoef je daar niet voor te betalen.

Als je 18 jaar of ouder bent kun je contact opnemen met het WMO loket van de gemeente Apeldoorn. Het telefoonnummer is: 14-055. Je kunt dan een afspraak maken met een WMO consulent en aangeven dat je mij graag wilt hebben als zorgaanbieder.
Als je zorg vanuit de WMO krijgt dan zal je in de meeste gevallen een eigen bijdrage aan het CAK moeten betalen. Een proefberekening kun je hier maken.

Persoongebonden budget (PGB)

Als je een persoongebonden budget hebt vanuit CJG/WMO of WLZ dan zijn er misschien ook mogelijkheden om me via deze weg in te huren. Zoek in dit geval contact met me en ik zal kijken wat er mogelijk is.

Particulier

Als je geen indicatie via CJG of PGB kunt krijgen dan kun je erover denken om me particulier in te huren. Dan zijn alle kosten voor eigen rekening. Zoek gerust contact als je meer informatie wil over de actuele tarieven.

‘Ik vind het fijn dat ik met Peter kan praten en om advies kan vragen.’ Emiel 19 jaar

Whatsapp